De KONG
ijzersterk speelgoed voor honden!


honden


De KONG is gemaakt van zeer stevig natuurlijk rubber. Anders dan een bal stuitert hij alle kanten op. De KONG is van binnen hol; dit geeft u de mogelijkheid om de KONG te vullen met iets lekkers. Wanneer uw hond zichzelf moet zien te vermaken, bijvoorbeeld wanneer hij alleen thuis moet blijven, dan kan hij zich met een gevulde KONG een hele tijd rustig vermaken. Zie voor tips mbt honden die moeite hebben om alleen thuis te blijven ons artikel Hond Alleen Thuis. Ook honden die niet met andere speeltjes spelen (maar wel van lekkers houden), zijn gek op de KONG!

Heel veel informatie over het gebruik en de voordelen van een KONG, kunt u lezen op de (Engelstalige) website "The World of KONG". Ideeën voor het gebruik en het vullen van een KONG vindt u hier (Nederlandstalig).KONG voor hondenExtreme KONG voor honden

Standaard KONG en Extreme KONG

De standaard KONG (rood van kleur) is gemaakt van zeer stevig natuurlijk rubber. Maar wanneer uw hond van het type is die speeltjes meestal binnen korte tijd vernielt, kiest u dan voor de Extreme KONG (zwart van kleur). De Extreme KONG is gemaakt van nog sterker rubber en daardoor zelfs voor de echte "slopers" bijna onverwoestbaar. De juiste maat voor uw hond vindt u in de maat-tabel. Ideeën voor het gebruik en het vullen van een KONG vindt u hier (Nederlandstalig).honden KONG

"Nikita" met een Extreme KONG, © fam. Van Diemen

Overzicht soorten en prijzen KONG's (kiest u bij twijfel voor de grotere maat, in verband met de veiligheid voor de hond):

Standaard KONG klein (bijv. Chihuahua, dwergrassen)
6,50
Standaard KONG medium (kleine honden, bijv. Jack Russell, Franse Bulldog)
8,95
Standaard KONG groot (middelgrote honden, bijv. Cocker Spaniel)
11,40
Standaard KONG extra groot (grote honden, bijv. Duitse Herder, Labrador)
17,95
Standaard KONG gigant (zeer grote honden, bijv. Sint Bernard, Duitse Dog)
21,20
Extreme KONG groot (voor de "slopers" onder de honden)
12,25
Extreme KONG extra groot (voor "slopers", Extreme KONG van extra groot formaat)
18,75
Extreme KONG gigant (voor "slopers", Extreme KONG van super groot formaat)
21,95


honden


Wanneer u op deze pagina kwam vanuit onze winkel, click dan op:

om terug te keren naar de winkel.


honden


Wanneer u op een andere manier op deze pagina terecht kwam en u wilt de HOS Hondenwinkel bezoeken, clickt u dan onderstaand op de knop "Winkel".

Door op de knop "home" te clicken, gaat u naar de indexpagina van Hondenschool en Adviescentrum 't HOS.

Winkelen

Naar de HOS Hondenwinkel !

Home

Naar 't HOS Hoofdmenu !


honden